Saturday night!

tjosan alla glada!
ikväll har vi haft mysarkväll i hjälta, vi har haft besök av grabbarnas kompisar Gabbe & Adelia..en utav Hampus alla tjejer..  ;)
först hämtade vi upp Gabbe, så han hängde med oss hem på middag, så kom Katrin & Adelia lite senare på kvällen! vi har haft as-kul!  :)

tidigare idag var vi en sväng på staden, grabbarna handlade för sina julklappspengar...det blev både nya spel & nya handkontroller!  T & jag hittade superbilliga gympadojor till grabbarna oxå!  så vi gjorde riktiga fynd idag!

sedan efter stadsbesöket vart det en visit upp på skedomsmon! till bror min närmare bestämt, där fick vi go-fika av Bettan, åsså kom min moder förbi oxå, hon hade en bull-längd med sig , så det blev MYCKET fika för våran del...  :)
Milo fick ett innebandy-set i miniatyr av oss, det gillade han skarpt!  grabbarna testade det med honom , och han skrattade mest hela tiden!  men det gör ju Milo i.o.f hela tiden nästan... helst när T busar järnet med honom!! han skrattar så han kiknar nästan!  :)

ikväll har jag oxå bakat semlebullar....ett stooooort lass! åsså gjorde jag den dära kakan , Bettan, som du vet.... den goda med havregrynsgegga uppepå! vart mkt bra!
hittade ett recept på den här hemma...Sommarkaka hette den visst i min kokbok!

nu ska vi se om killarna ska sova nåt idag..... till veckan blir det hårt för dom... mån-tis ska de vara på fritids/dagis kl 06:30..... huva!!  men det brukar som sagt aldrig vara nåt problem när väl helgen är över... de är alltid goa & glada när vi väcker upp dom! 

imorrn ska vi åka skrillor med killarna! Antons kompis Robin ska hänga på oxå.
sedan efteråt blir det raka vägen upp på julgransplundringen på vallaskolan!
vi är där varje år, och killarna har lika kul varje gång!
denna gången ska min mor & far, Jimmy & Milo & Betta med oxå, tyckte jag min far sa...
kul,kul!!  :)

ikväll har det ju vart körslaget oxå... Team Nanne åkte ut denna gången..helt rätt tycker jag!  våra favvisar är kvar...d.v.s. Team Magnus, Team Erik,Team Wells! dessa 3 håller vi på! hejaheja!!
nä nu börjar jag flumma iväg här känns det som....hehe... så nu säger jag gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0