Snart jobba igen!

Godernatten på er!
Imorrn, Måndag, börjar jag att jobba igen!  känns faktiskt bra, jag känner mig utvilad & redo att jobba igen... jag behövde verkligen den här semestern ska ni veta..... mådde väl inte sådär jättebra just innan jag skulle gå på semestern... jag var inte rolig alls på jobbet... nu ska jag nog vara mitt vanliga jag igen tror jag!   :)
Sedan nu så jobbar jag i 5 veckor, sedan går jag på 10 dagars semester igen!!   härligt!!  har ju tagit dom dagarna innan skolan skall börja för killarna, så kan vi hitta på nåt skoj med dom tillsammans innan det är dax för allvaret för dom... skolan...   :)

Nu verkar det ju vara så att solen är på gång igen oxå! 
Idag när jag & killarna var ner på Hågesta med Sandra, Liam, Helena, Linda & Maggan, på Medeltidsdag, så var det ju härligt väder !
efter lite kollande runt där, så åkte vi upp till pappa min för att bli bjudna på nybakade bullar..... gottigottt!!!
där träffade vi på Milo bubben oxå!  så tog vi han & gick till mor & fars jordgubbsland där vi länsade alla mogna gubbar!!  :)
Sen for vi hem för att kolla till våra " bebisar" kissarna....  barnen är sååå söta med dom!
käkade lite middag, så var det dax att fara & gratta Thomas pappas tjej, Marie som fyllde 50 år idag, där fick vi en massa go-fika, där fanns det en supersöt liten hund oxå, vet ej vad rasen heter, men det kan vara en mops eller schnauzer av nåt slag... iallfall, så lekte grabbarna  med den exakt hela tiden!  den var jätterolig den hunden! 
Som avslutning på denna kvällen så for vi & spelade minigolf!
har ju inte testat de nya banorna... men de var kanonbra!
T vann på 49 slag, jag kom efter på 59....  skit oxå!  :)
men det var iallfall en av mina bästa rundor på länge...   :)

Nu ska jag sova lite, imorrn ska vi ev. ut & fiska vid nån sjö !
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0