Stockholmsresan!

Hej på er vänner!
Nu är vi hemma!!   :)
Det är faktiskt skönt att vara hemma, vi har haft 5 dagar fyllda till bredden av helt fantastiska aktiviteter.. så man känner sig helt nöjd!  :)
Vi kan börja med :
Dag 1- fredag.
Då kom vi fram till Stockholm på eftermiddagen, så vi hämtade nyckeln till lägenheten som min underbara vän Maria hade fixat till oss  (  dom hade hantverkare fulla sin lägenhet som fixade deras badrum, så det var kaos där.. så då var dom jättesnälla & fixa en lägenhet till oss i 3 nätter, sedan bodde vi hos Maria & Nicke sista natten)
När vi installerat oss i lgh så kollade vi runt i området, bussar, tider, tunnelbanor,spårvagnen... mycket att lära sig...
sedan tog vi en tripp med tunnelbanan in till Gamla Stan &  vandrade runt  där tills klockan var så himla mkt att det var dax att åka hem & sova!

Dag 2-Lördag.
efter vaknandet vid 10, drog vi in till staden, gick runt & kollade..det finns såååå himla mkt att se på i Stockholm!  sååå fint alltså!
sedan var det Skansen för hela slanten!  där hade vi det himla skoj må ni tro!  trots att det kom en hejdundrande regnskur på 1 timma, men då gömde vi oss inne i Skansen Akvariet & kollade runt där!   där fanns det supermkt för barnen att kolla in!  hajar, regnskog, jag & Anton klappade Tarantellor & ormar!  :)
på kvällen gick vi i gamla stan & gick in på Ben & Jerrys... mumma!  ett helt kafe med bara massa sorter glass!!  vi köpte glass för 150 spänn!   men det är ju inte så att det är nåt man gör varje dag.....    :) sedan blev det ju en tripp till Kaknästornet oxå!  men det tyckte Anton var liiite läskigt att vara så högt upp.....

dag 3 - Söndag.
Denna dagen hann vi med en massa aktiviteter!
Vi gick på stan, åkte båt till Djurgården, Kollade in Skattkammaren vid Slottet, Livrustkammaren-där fick man pröva olika rustningar.... så där blev vi kvar länge...  :)
sedan åkte vi ut & kollade på Aqvaria, där hade vi turen att få se när det var dax att mata hajarna!  läskigt värre!!
Sedan åkte vi till Naturhistoriska Museet & Cosmonva!
fantastiskt ställe!  3 våningar med olika utställningar bla. med dinousarieskelett... det var poppis för grabbarna!
på Cosmonova kollade vi på en 3D film som hette" Fly me to the Moon "  en animerad film om tre flug-kompisar som åker till månen... superkul!!  det kändes som om man var helt inne i filmen... killarna vart helt tokiga i det!!  :)

Dag 4 Måndag.
GRÖNA LUND !
jag säger bara det!
vi var där från 11 till 22... och åkte karuseller & spelade spel & smaskade gott heeeela långa dagen!
enda missödet var att nton försvann.... så nu har man upplevt den hemskla känslan oxå.... inet jag rekomenderar....
på en sekund var han bara borta... på Grönan.... som är så litet.....   :(   som tur var hittade vi åt han efter några minuter, med det var hemska minuter må ni tro.....
Jag kan iallfall stoltsera med att jag åkte ALLA hemska karuseller!
Fritt Fall, Extreme, Katapulten, Insane!!   shit va skojiga dom va!!!!!  men barnen gillad einte att jag åkte dom, dom var lite rädda......    :)
På Grönan var vi med Maria & Nicke, underbara vänner som vi boddde hos... de hade nog skoj åt oss som vi sprang omkring....   :)
Vi hade turen att få se en uppvisning av Tobbe Trollkarl oxå!  han hade föreställning där en halvtimma varje dag!
På kvällen , vid den normala middagstiden 22....  :)  for vi till Maria & nicke & vart bjudna på Tacos!  underbart gott!
sedan spelades det GUitar Hero till halv två på natten!  killarna var i himmleriket!

Dag 5 Tisdag
Vi var väckta vid 10:30 av Nicke som meddelade att frukosten var serverad... vilket lyx säger jag bara!!  :)
efter packning av saker & kramar med Värdarna, så satte vi fart mot Toys r Us !  leksakshimmlen!   :)
där blev vi väldigt länge....  :)  sedan vid 15 tiden bestämde vi oss för att vi var nöjda med vår Stockholmsresa & for hemåt mot HJältaskogen!
Jag körde heeela vägen själv!   :)   Thomas körde till Stockholm, så jag ville köra hem!!
vid 21 var vi hemma...... skönt!

Nu har killarna vaknat till liv & nu är det att fara till kompisar som gäller!  :)




Kommentarer
Postat av: Nathalie

Åkte du insane! Vill också åka den! :D

Var den kul? Och hur var den? :D

2009-07-08 @ 18:14:38
URL: http://nathalienaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0