Faxängen!

Tjo!
Idag har dagen som varit tillbringats på Faxängen!
Det är verkligen en helt fantastisk badplats, jag & barnen trivs som tusan där!
Vi var där i 6 timmar idag.....  tyckte det räckte så....   :)
Vi for dit vid halv tolv, mötte upp Noak,Loke & Stefan ..sedan badades det & plaskades hejvilt! jag har aldrig simmat så mkt som idag kan jag säga!  eller vart i vattnet så länge heller för den delen...  :)  vi hade skitkul!
Vid tretiden kom T direkt från jobbet, så då blev vi ju kvar några timmar till!
Men nu kan jag säga att jag känner mig nöjd med badandet på ett par dagar...har bränt mig..IGEN....  att jag ska lyckas med det hela tiden!
Barnen verkar ha klarat sig bra dom... lite röd bara var dom... men det är nog tok-brunt imorrn !  de blir ju som små pepparkakor mina barn på sommaren!  det har dom inte ifrån mig iallfall...som tur är har dom fått Thomas pigment!
inte mitt pigment.... som är totalt likblek-året-runt....
Vi hade med oss vår uppblåsbara båt oxå! den var mkt skön att driva runt med på vattnet....  härligt!
en liten incindent hände oxå....  en paddel till åran lossnade och drev iväg i vattnet...men den upplockades rätt snabbt!  :)

Nu dricker jag en god kopp the & ska läsa ut en bok tror jag....
Imorrn ska vi hämta Noak på fritids vid 12, sedan ska han vara här tills fyratiden, så imorrn lär det nog härjas på ordentligt härhemma igen!  :)
jag ska iallfall tvätta bilarna imorrn!  de ska göras fina inför vår Stockholmsresa på lördag!   tjohooo vad vi ska ha skoj på Grönan, Skansen, Akvarium & Cosmonova! vi blir där i tre hela dagar , så vi ska nog hinna med allt tror jag!
Vi ska bo hos min goda vän, Maria Kling, som är så godhjärtad & snäll som tar emot oss " galna familjen" i sin lilla lägenhet......    :)
ska bli väldans kul att se henne igen!  :)

Nu lämnar jag er vänner för ikväll..... kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0