Så var helgen slut.....

ush vad trist att helgen redan är slut.....
jag tycker den har gått aldeles för fort!
men vi har ju haft en superbra helg iallfall, med mkt utelek, kompisar & lite städning!  :)
idag har båda grabbarna vart hos sina komisar, Erik & Axel, där var dom i 3 timmar, men tror ni de var nöjda & belåtna  när jag skulle hämta dom? nääää!  doim ville leka mera...oväntat...  :)
medans killarna var hos kompisar , så passade jag & T på att skotta fram våran uppfart till huset...det var ju ganska mkt snö där från vårt altantak som han skottade igår.... men nu så är det sååå fint här så!
jag hann även med en uppstädning med lite golvsvabb & plockande här inne i huset oxå innan det var dax att hämta killarna!

grannen ringde imorse oxå för att tala om att ett utav deras barn fått magsjuka inatt, så vi skulle vara beredda på om våra barn oxå fick det,eftersom våra killar lekte med den här tjejen igår... ta i trä, än är ingen av oss sjuka härhemma ännu!
det känns som om vi redan har fått vår beskärda del av sjukdomar detta året..... så nej tack, ingen magsjuka hit inte!

måste ju få säga att helt rätt låt vann igår!  mkt bra låt det där!  :)  vore kul om man kunde sjunga med i texten oxå...hehe.... jag ska nog lära mig lite opera tror jag!  :)

efter jag hämtat kidsen hos kompisarna for vi till min mor & far en kort sväng, barnen spelade lite hockey med sin morfar, jag busade lite med Milo.
sedan for vi hem & va ute ända tills vid 18 tiden när det var dax att göra nån middag, jag & Hampus gick ända högst upp till gamla vägen, satte oss på boben & swishade hela långa backen ner förbi vårt hus, över tågbron, & ända ner till grannarna som bor vid älven!  himla vad snabbt det gick att åka på boben idag! Hampus var lyrisk! jag oxå- :)
detta åk skall göras om imorrn efter jobbet!

nu ska jag snart sussa, vi ska alla upp i ottan imorrnbitti.... slutar dock redan klockan halv tre, så det känns skönt!
kram & puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0