Dax att gadda sig igen?

Tjopp vänner!
dagen har vart  halvseg.....
imorse var det tidig morgon för oss alla...  väcka barn & karln.. swisha iväg på dagis/fritids till 06:30... men som vanligt gick det hur bra som helst med barnen!  de är helt fantastiska på morgonen...även om de har somnat sent kvällen innan, så är de aldrig griniga när man väcker dom !  gullungarna....   :)
har vart på trädgården & inhandlat lite fina blommor att ha på altanen oxå, för presentkorten jag fick när jag fyllde år, fick tag i ganska mycket, bl.a  blå salvia, hängpelargoner,hängpengablad, superfina pelargoner....  jag är ett stoooort fan av pelargoner.....  blir aldrig less på dom!
så ikväll har vi gjort lite blom-arrengemang i krukor som jag ställt ut på altanen!  blev fint, men jag skulle vilja ha mera blommor..... MYCKET mera.....  hehe....  fast jag vet inte riktigt vart de skulle få plats.....   :)
har ju en hel massa krukor med jättefina penseer i oxå.....  fast om någon månad eller så måste jag nog byta ut dom mot nya fräscha blomster.....  hehe.....

ja, gaddningen jag skrev om....
jag tror att det är dax snart för att göra den där tatueringen som jag sagt att jag ska göra i ett par år... eller rättare sagt, 3-4 år har jag surrat om det.... ända sedan jag gjorde den förra tatueringen....   :)
den är färdig ritad & allt, det enda jag inte bestämt mig för är typsnittet på texten.....  jag ska göra 2 st hjärtan som sitter i hop, snett ovanpå varandra, med barnens namn i vardera hjärta, den hade jag tänkt ha på vaden...  nån som har nåt annat tips?  kanske man ska ha den på armen? svanken?...

har snurrat runt på nätet ett tag nu & försökt hitta en billig pool, vi kastade ju den vi hade i fjol....  såg en på rusta för 1495....  as-stor var den!
sedan måste vi ha tag i en ny grill oxå.....
känns som om vi skulle behövt att ta en sväng till s-vall- SNART !!
men när ska vi ha tid med det tro?

imorrn är det dax för fotbollsmatcher för grabbarna.. Anton spelar 18:10, Hampus 18:50,spännande!!    :)
ska nog ta oss en titt på den nya  minigolfbanan oxå!

Nä nu ska jag gå & sussa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0