Fredag!

Hallojsan vänner!

Idag när jag hämtade Hampus på skolan var han lite ledsen... det var katastrof..ingen ville följa med honom hem..alla kompisar var upptagna...  " varför vill ingen vara med mig, varför får jag aldrig följa med någon hem.. alla vill alltid komma till mig... jag vill följa någon kompis  hem till dom! "  den ständiga kompisfrågan...  ja, vad ska man säga?  grabbarna har ju faktiskt kompisar härhemma nästan varenda dag! och när det någon endaste gång inte följer någon hem..katastrof! :)

Annars har jag inte gjort så mkt idag på min lediga dag innan det är dax för helgjobb... vart på stan en sväng & handlat presenter inför helgens kalas, Anton ska på kalas hos en klasskompis, åsså har vi Milos 2-årsdag, samt Farsdag! 

städat lite härhemma..packat grabbarnas väskor , de ska sova över hos mamma & pappa i helgen eftersom vi jobbar båda två.. men innan vi skjutsar dit dom ikväll, ska vi käka Tacos & äta lite godis & mysa litegranna!

Just nu har grannabarnen kommit hit, så nu har de fullt hus inne i Hampus rum!  det byggs kojor & dansas till Michael Jackson-som för övrigt har blivit Hampus stora passion i livet!  han lyssnar endast på MIchaels skivor nu...  :)han kollar på youtube varenda dag för att lära sig alla " moves" snart har han fått kläm på moonwalken!  :)

Annars har vi det bra på sjukfronten oxå tror jag!
snart har nog alla våra host-ont i halsen-öron-problem försvunnit! ( hoppas jag)

Nä nu ska jag trixa lite mera födelsedaxkort !
kramar till er allla, ses efter helgen!


Kommentarer
Postat av: Madde

men om Hampus vill så får han gärna följa med oss hem någon dag till veckan!!!

2009-11-06 @ 14:49:47
Postat av: vickan

Det vill han säkert! :)

Ha en bra helg på er gumman! <3

2009-11-06 @ 14:59:38
URL: http://vickkanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0