Halva veckan har redan gått !

Jag tycker att tiden går så himla fort nuförtiden... antagligen för att man har saker att göra hela tiden, man vill liksom att tiden skall stanna upp en stund...

under denna första halva av veckan har vi haft som vanligt, hockeyträningar, massa kompisar hos killarna,sedan var jag på föräldramöte på skolan igår, som var helt fantastiskt bra!

Skolan hade tagit dit kuratorn som informerade om hur man tar upp vissa saker med barnen, hur man stärker barnen, allmänt om barnens mentala utveckling...jätteviktiga & bra saker !

jag uppskattar att skolan gör sådana här saker..enda nackdelen är ju att det kommer för lite föräldrar... på såna här möten borde fler tycka att det är viktiga saker, och försöka ta sig till dessa möten... visst förstår jag att många inte har möjligheten att komma p.g.a barnvakter,jobb & dyligt..men ändå...

idag är jag ledig iallfall! tjohooo!

nu kan jag berätta hemligheten jag burit på såå länge iallfall... min bästaste vän Sandra & hennes son Liam, som bott i Skellefteå i hundra år( känns det som)  hon har ÄNTLIGEN bestämt sig att flytta hem igen!  de har köpt hus på remsle !!  jag är sååå glad för detta!!  flytten kommer att gå i jan-feb.. ska bli så skoj!!!

nä om jag ska börja ta tag i alla saker som jag ahde tänkt hinna med idag... bl.a rensning av leksaker som skall kastas, som barnen inte leker med längre... städning av förråd... städning av huset...tvätt..ja, det mesta måste fixas faktiskt! :)

om jag hinner med detta idag är ju en annan fråga..måste nog sätta igång på en gång & inte sitta här & hänga....  puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0