Ledig dag!

Idag är jag ledig! tjohoooo!

sedan jag lämnade barnen på skolan, for jag hem & har hållt på att städa,byta kattsand,städa ännu mera,tvätta,diska... it never ends......   :)

men nu har jag tagit mig en paus & sitter vid datorn litegranna!

Idag har dom fotografering på skolan, grabbarna är långhåriga om aldrig förr... men de har bestämt att de ska spara ut det ett tag till, så då får dom väl det då!  tycker det är ascoolt med lite längre hår på killar, och så ville dom ju se ut som rockers oxå!  tycker inte att det spelar så stor roll om de är långhåriga eller inte.. tror mest det är äldre människor som reagerar om de ser en kille som har långt hår... 

De blir nog så fina sååå iallfall på skolfotot! :)

igår fick Anton sina jultidningar som han sålt, åsså fick han sina premier som han valt, bl.a var det en MP4... jag är totalt värdelös på detta med MP 3 & MP 4...  hur bär man sig åt med att lägga in musik på dom? hur funkar det? nån som kan hjälpa mig???

Hälp mig någon!!!

Ikväll blir det ingen boxningen heller... har fortfarnade ont i halsen & öronen... ja jag vet, jag måste antagligen söka läkare för att det aldrig går bort...  åsså jobbar T kväll oxå...

Annars idag har Anton hockeyträning, Hampus ska få följa med Elias hem till sig..sedan efter hockeyn åker nog jag & Anton dit en sväng..

åsså har vi såklart läxläsning idag oxå!  denna vecka har Anton fått 3 läxor... han är överlycklig över detta faktum!  helt sant !  :)  

nu ska jag dricka kaffe!


Kommentarer
Postat av: anna l

Ladda ner användarmanual från nätet, det står säkert nån adress nånstans. Sen fixar du det säkert!!

2009-11-10 @ 16:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0