Lördag!

Tjohooo!

Måste få säga att det är bara för helt underbart att ha ledig helg... helst när det inte är en massa inplanerade grejor.. förutom hockeyn då .. :) i fredags slutade jag 16.. T hade slutat 12 så han for på badhuset med killarna, sedan träffade Anton på en kompis på badet som det bestämdes att han skulle sova där hos Robin, så blev det !

Vi resterande 3 i familjen for & beställde pizza som vi tog hem & smaskade!

sedan var det framplock av diverse fredags-gott ! Hampus & jag pysslade på lite i köket & bakade lite.. åsså gjorde vi egen glass i Antons fina glassmaskin han fick när han sålde jultidningarna, den blev riktigt god !

sedan var det dax att kolla Idol!  sikken tur att Erik inte åkte ut... har ju liksom tippat han som vinnare av hela tjottabalunsen !!  så det vore ju tok om han åkte ut nu då !

Idag har vi vart på hockeyn.. vart & inhandlat tårtgrejor till T födelsedag på måndag.. åsså bara vart hemma !  härligt !

vi har haft besök av Milo m. familj oxå, dom bjöd vi på nybakade bullar !  vi hade gjort både nougatbullar & vanliga hederliga bullar !  Milo sa direkt att : " dom här är det nåt fel på "...  haha !

fin komplimang jag fick där då...   :)

Nu ska jag se om killarna ska sova nångång.. så jag får kolla några avsnitt av " Paradise Hotel" som jag pinsamt nog börjat att kolla på...  :)

imorrn får vi besök av Veronica & kidsen..  high life lär det nog bli då !

sedan har vi 2 innebandymatcher på kvällen...

Kraaam!


Kommentarer
Postat av: kattis

ha ha

skön kommentar av Milo :)

2009-11-21 @ 23:31:53
Postat av: kattis

ha ha

skön kommentar av Milo :)

2009-11-21 @ 23:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0