En sån härlig dag!

Vilken härlig dag detta har varit!

trots att minusgraderna stoltserade i morse på termometern, så var solen framme & det såg såå härligt ut i denna fina höstdag!

dagen började med att jag & Anton for på hockeyträning, det är ca 45 barn som är med!  kanonskoj att se på !  Anton verkar gilla det jättemkt !  och han blir duktigare & duktigare för varje gång !  härligt att se hur barnen utvecklas snabbt!

nu ska vi sälja " New Body" produkter för att samla in kosing till laget, det är superbra strumpor,trosor,kallingar mm.mm  alla förpackningar kostar 150 kr styck, och det är olika antal beroende på vad du köper, t.e.x, 8 par strumpor, 150 kr...   5 par trosor 150.. osv ..  jag har själv köpt förut och kan varmt rekomendera märket!  så KÖP av Anton!  :) gå in på hemsidan & kolla utbudet!

sedan när träningen var slut så for vi hela familjen upp & kollade en sväng på marknaden.. barnen hade fått 150 kr av sin mormor & morfar var, så de var mkt lyckliga!  :)  de köpte godis,halsband,& annat smått & gott!  åsså vart det lite karusellåkning för Hampus & bungeejump för Anton !

sedan hann vi med att fara hem & mysa lite innan det var dax att fara på innebandyn !

och vilka matcher våra superhjältar gjorde!

1:a vann vi med 8-0, och det roligaste var att detta var Hampus allra första match..han var så nervös innan... men han fick göra de första 3 målen för laget!  ett äkta " hattrick" !  så han var stolt som en tupp!  sedan skadade han sig litegranna.. så han fick stå över match nr 2, som de vann med 15-0 !  Anton fick göra 8 mål i dag oxå!  vilka grabbar!!  :)

Nu sussar de sött i sina sängar... snart ska jag oxå hoppa i kojs... boken väntar!  :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0