Brandsläckning & Kickbox !

igår var det en mkt rolig dag!

först ut var det brandutbildning på brandstationen med jobbet, det var verkligen bara intressanta saker vi fick inpräntat-mkt visste man ju redan-som dotter till en deltidsbrandman en gång i tiden...  :)

efter all teori fick vi gå ut & släcka eldar med både kolsyra & vatten, såå kul! vi fick släcka en " människa" på marken oxå- där höll min sjal på att ryka med oxå...   :)

igårkväll var det återigen dax för kickboxingen, det blir verkligen roligare & roligare för varje gång! man känner att man blir starkare & smidigare liksom! igår var det mkt armar.. uppercuts,hooks,knytnävsslag, åsså såklart fällknivssparkar & grensparkar... jag är kung på grensparkar!  haha !
nu är jag ledig i 2 dagar, Lovely!!!!
huset har slammat igen lite under några dagar nu- så det har jag tagit tag i till morgonen, dammsugit & torkat lite golv, tvättat,diskat,tömt kattlådorna,fixat till pappersåtervinningen,grejat födelsedagskort till en hel hög som fyller år denna vecka !
idag fyller grannen , på fredag fyller Oskar..på lördag är det Liam.. och så är Anton bjuden på kalas hos Emil på lördag ! så nu idag innan grabbarna slutar skolan ska jag ner & fixa lite presenter på stan... sen ska jag en sväng upp på granngården & inhandla lite ljung & prydnadskål att pryda altanen med inför den stundande vintern.....  3 månade drygt kvar tills julafton... fattar ni???   heeeelt otroooligt!!!!
det lär nog bli en hel massa kompisar härhemma idag oxå... i vanlig ordning!  :)  lovade killarna att de båda fick ta med nån kompis hem... får väl se om det blir så då!

Nu ska jag duscha & bege mig mot stadens gator & torg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0