Fredag!

Härligt!

ledig heeela helgen lång!

efter skollämning idag var jag duktig & for ner på niphälsan & motionerade litegranna, sedan var det hem & börja ta itu med tvättberget som har blivit på ett par dagar.... men nu så har jag snart tvättat upp alltihopa!

har vart ner på staden en sväng oxå innan jag hämtade barnen, köpte 6 par fingervantar till dom, det kommer nog att vara dax för dem nu snart... och som ni alla vet, har dessa vantar en tendens till att spårlöst försvinna.... därav 6 packet !  :)

just nu har Hampus Elias här som tillsammans bygger värsta kojan inne i vardagsrummet.... jag har faktiskt hjälpt till lite oxå...   :)  åsså har dom gjort fruktsallad & smaskar därinne... mysigt värre!

jag har skjutsat in en smarrig cheesecake i frysen idag oxå!  tänkte bjuda brorsan & Betta & Milo när de kommer & hälsar på sedan!  ikväll ska vi till grannarna en kortis , största pojken fyller 14 idag!  hipphipphurra! har gjort ett kort & stoppat i lite pengar till honom....  annars ikväll jobbar T, så vi ska ha fredagsmys jag & grabbarna, kolla lite idol...mysa...

skulle ju se Cellisten igårkväll jag.... blev ju inte så då... jag somnade halva vägen in i filmen... får nog hyra den en annan gång !  :) jag va såååå himla trött... idag känner jag mig pigg & alert!

nu ska jag ta ur den sista tvätten...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0