Höstkänsla

Igår när vi var ute ramlade en hel massa löv ner från träden... jag har inte haft den där riktiga höstkänslan ännu, men när jag såg på löven, DÅ kom jag på att det är höst!  lite lustigt var ju att det va 23 grader varmt igår när jag såg löven falla....   :)
igår förljde Alfred & Elias med oss hem & käkade hos oss, barnen lekte & vi spelade en hel del fotboll.. det var bra uppvärmning för mig, som sedan på kvällen for iväg på Kickbox-passet!  herreminje vad jobbigt det va igår.....   ett tag trodde jag på fullt allvar att jag skulle svimmma!  men det är ju helt fantastiskt roligt alltså! nu ska jag slå på stort & köpa mig ett litet " kit" som jag hittat på stadium.. ett par box-hanskar & en sandsäck man hänger upp i taket!  himmel vad jag ska boxas!
helt allvarligt är det en jättebra träningsform, med bra ledare oxå!  kanske kan denna träning få mig i form igen!  :)
ikiväll är det kvällsjobb för mig..  känns väl OK..
idag har barnen höstdag på skolan, detta innebär att de går en långpromenad till hoppbacken där de sedan har olika aktiviteter, sedan har de fika med sig, åsså går de sedan tebax till skolan där höstdagen fortsätter!  de kommer nog ha riktigt skoj idag!
nu ska jag käka lite gröt, idag blev det grahamsgröt! smaskens!
puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjenare=) Är allt bara bra? Jag tränade kickboxning förut. Skitkul måste jag säga! vem har ni som tränar er? Skulle gärna vilja börja igen. Skriv gärna på min blogg om det finns platser kvar, skulle va jättekul att börja igen. Kram på dig.

2009-09-16 @ 21:22:18
URL: http://silverblink.blogspot.com
Postat av: Fadern

Kolla även in skattk. dom har också säck o handskar

2009-09-16 @ 23:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0