"Allt om resor"

Jag har fått en ny favvoblaska !  eftersom jag är en läsmal av störta rang, jag läser precis allt jag kommer över... helst böcker, tidningar av alla de slag, men även baksidan på mjölpaketen går bra!  :)

Idag var jag upp till min mor & drack en kopp kaffe, då hittade jag en hel höööög av denna tidning: " Allt om resor"  nu är det ju inte så att jag är en tät människa som reser omkring allt som oftast.. tvärtom... men denna tidning får mig att drömma mig bort till de varma breddgraderna nåt så härligt mycket! en underbar tidning som det står en massa intressanta reportage i ! jag lär nog låna flera av dessa av mina päron..   :)

Annars idag har Hampus & Elias lekt på som bara den.. Piff & Puff där...  :)

klockan 6:02 imorse fick jag ett sms av min andra son... han sovde hos en kompis inatt.. då tyckte han att jag skulle få veta att klockan 6:02 var de vakna därborta i Formso...  :)  själv somnade jag om rät kvickt..  :)

Han hade haft det jättebra hos Erik, jag & lilleman hämtade hem grabbarna hit till oss vid 14 snåret, innan vi hämtade dom, stack vi in en sväng till Madde i Granvåg & kollade på nyfödda killingar-- så söta!

Ikväll har jag hjälpt Anton & duscha oxå.. ganska krångligt tyvkte han att det va.. men det gick bra tillslut.. jag satte på ett nytt bandage utanpå den "innersta" omläggningen oxå, Anton gav mig en massa komplimanger om att han tyckte att jag "ägde" på att lägga bandage...  sötunge!

imorrn är det skoldax igen.. jag tror nog grabbarna ser framemot skolan liiite iallafall... :)

Själv ska jag till sjukgymnasten en sväng imorn...

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0