Handbollsavslutning!

Ikväll har vi haft handbollsavslutning med Antons lag, E-pojkarna!

det blev en superskojig kväll verkligen!

eftersom jag är lagledare, ansvarade jag för fikadelen.. så jag & Anton hjälptes åt att packa upp allt fika vi hade med oss, vi var ju ganska många som skulle få sig lite fika.. 25 barn & 15 vuxna ungefär.. så det blev ett gäng med chokladbollar,kex & peppisar..  :)  åsså hade vi gjort en jätte-gottaskål som barnen fick plocka för sig ur..  :) det var poppis kan jag säga!

det anordnades även en mycket upskattade "mamma-son" match ! och som de kämpade... både morsor & söner !  :) åh vad jag ville vara med oxå !  men nästa år så.. då jämarns !  :)

Sedan nu ikväll efter vi komit hem, har jag & killarna sett en sååååå himla bra film! " Avatar"  har ni inte sett den.. så måste ni se till att göra det omedelbart! en mycket tänkvärd film...med många bra frågeställningar om vår planet & hur vi behandlar den.. nyttigt för barnen att se & lära oxå.

grabbarna har tjatat länge om att få se den... så ikväll fick de sin önskan igenom.. de gillade den, men tyckte att den var liiite läskig ibland.. själv kan jag tycka att "Narnia" & " Star Wars" & "Harry Potter" faktiskt är något läskigare...

Imorrn på valborg, ska vi upp till mor & far & grilla i kåtan, sedan far vi hem hit till byn för att kolla vår majbrasa ! tänkte jag skulle fixa till betonghjärtana jag gjorde häromdagen oxå... de blev jättefina! ska bara fila till dessa litegranna... kommer att lägga ut bilder när de är klara..

nu är jag slut som artist... trötter... kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0