Helgen som varit ..

God afton vänner!
I helgen har vi haft det riktigt bra!
I fredags fick vi ett besök av bror & Milo, blev lite fika & lite lek, nu har ju våran grävare ute i vår sandlåda tinat fram, så den är ju Milo helt besatt av, så han blev ju glad!!
Sedan blev det lite TV tittande, "Talang".. skulle kolla på nya serien "Modern Family" som skulle börja visas på 4:an .. men missade det.. nu är jag liiite less över att de inte lägger upp den på TV4Play.. hade ju vart bra, så man fick se den..jag tror det kommer bli en superbra serie!

Lördagen spenderades i största del på Valla- grabbarna hade Innebandycup hela dagen.. guuud så spännande det va ! jag höll på & få hjärtproblem av alla nerver !  :)
Hampus lag Hajarna, blev 3:a i deras grupp ! jättebra av småkillarna!
Antons Superhjältar fick silvermedalj! helt fantastiskt bra gjort av dom! grabbarna spelade verkligen hur bra som helst, varenda match!
Och jag är så fashinerad av Anton , som trots sina stygn i handen, promt skulle pröva stå i mål... men shit vad bra det gick för han! Han räddade 5 av 6 st straffar ! skitbra gjort!
Hampus dag var räddad oxå, han fick ju göra as-snygga mål...  :) så sa han ...  :)
efter innebandyn var det raka vägen upp till Kuben, där Hampus fotbollslag skulle ha första inneträningen för säsongen, så kul & se småttingarna!
När vi väl var hemma, efter att ha blivit bjudna av min snälla mamma på tacomiddag, var vi hyffsat trötta allihopa... min rygg var helt död... även fast jag inte gjort något särskilt.. var jag så spänd & hade så himla ont... pissigt..

Idag Söndag har jag legat & vilat ryggen en bra stund på förmiddagen, sedan vid 13 tiden skjutsade jag Hampus på kalas hos Marcus, där hade de fått träffa på en trollkarl minsann!
Anton har fått sina stygn tagna idag oxå!
det gick hur bra som helst... han var lite nervös innan.. men efteråt sa han att det varit en baggis!  :)
såret har läkt helt, det enda man ser är ett streck, samt märken efter stygnen... han lär nog få ett litet ärr där.. men det ligger precis i linjen i handen, så det kommer inte att märkas alls!
Efter Stefan tagit stygnen på honom, var det raka vägen upp till kompisen i Långsele, där var han tills nu ikväll...
Hampus & Elias har lekt härhemma hela dagen tillsammmas,  jag kan inte låta bli att emellanåt tänka på hur fort tiden går... jag tycker att mina barn nyss var 3 & 6 år... åren bara tycks flyga iväg... tänk.. om 7 år kommer Anton börja övningsköra bil !! helt sjukt!!
jag blir nästan lite rädd när man tänker på hur fort tiden går... men jag är så tacksam & lycklig över att ha umgåtts med barnen & hittat på alla dessa saker vi gjort... jag tycker verkligen jag varit en närvarande mamma...
nu när jag inte klarar av lika mycket..får jag nästan ångest... men då försöker jag tänka på att jag duger som jag är iallafall... men det är inte lätt..

På tisdag är det dax för team bedömningen för mig.. då får jag reda på vad de tänkt göra med mig... nervigt...

Nä nu har jag skrivit en massa goja igen.. :) måste lära mig att hejda mig...
kramar till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0