Lugna Lördag...

Idag har vi haft en riktigt luuuugn dag.. skönt det oxå emellanåt..

Vi sov i vanlig ordning till runt 10-11 tiden..  :)  sedan for jag & Hampus på Risön , där mötte vi upp Madde & kidsen.

Vi blev kvar på badet tills runt 16 tiden.. det har ju varit hur varmt som helst idag! mulet, men varmt!!

Thomas & Anton de ville vara kvar hemma, Anton hade fått köra åkgräsklipparn & klippt hela framsidan själv!  duktiga storkillen...  :)

Sedan fick ju Anton låna en dator av en av sina farbröder, så nu har han en egen på sitt rum uppe... det var nog mycket därför han ville vara hemma oxå...  :) tycker väl att det är kul med egen dator.. jag förstår inte hur han & T klarar av att sitta på övervåningen i denna hetta!  och på vår övervåning, där är det olidligt på sommarn! trots att vi har fläktar där, s¨å går det knappt att andas däruppe... huvva!!

På e.m kom bror m. familj hit en sväng oxå, mamma va med oxå, så vi surrade lite & drack kaffe.. men de vart inte här nån längre stund.. efter det lilla besöket har vi inte gjort nåt särskilt...

Min bröstrygg jävlas fortfarande... blir så jädrans less.. skulle nog behövt nån som kunde knycka till den lite... minns att min sjukgymnast gjorde det i vintras när jag fick såhär, och då vart det bättre.. men ingen frivillig har anmält sig till att knycka till den, så jag får väl dras med den här skiten i några veckor till... har känt så här nu i 2 veckor redan... och inte fasen verkar det hjälpa med träningen heller... nu blir jag snart deppig igen... bläääääää!!!

men jag ska kämpa på.. FÖRHOPPNINGSVIS så ger det med sig så småningom ! får tänka positivt! men det är inte så himla lätt när man har ont hela tiden....

känns ju mkt bättre i ländryggen... blir så less att när man väl börjar känna att det är på bättringsvägen med ena felet.. då måste det ju såklart göra ont på nåt annat ställe... varför????

kan jag inte få slippa detta onda nu kan jag tycka!

Nä, nu har jag klagat tillräkligt! nu ska jag knipa igen... måste bara avreagera mig ibland..

Hoppas ni alla får en fin helg...

kram!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas du blir bättre snart.

Bloggen är ett perfekt medel att avreagera sig på.

Ha en skön Söndag!

2010-08-15 @ 11:19:51
URL: http://www.youaremyworld.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0