Dan före dan.....

Heloooo vänner!

Imorrn är det julafton... nu har tiden gått alldeles för fort tycker jag ! men vi har så lugnt & skönt & jag känner verkligen ingen stress över någonting !  den känslan är fantastisk !! så lugn jag är nu var det nog många år sedan jag kände såhär... underbart !

Sitter nu & lallar runt på nätet.. lyssnar på min nyinsförskaffade Jay Smith skiva... mkt bra !

Grabbarna har lagt sig.. efter att ha givit varandra deras julklapp som de köpte till varandra...  gullisarna,  <3  Hampus gav Anton "Twister" spelet, Anton hade köpt ett "Buzz Lightyear" gosse-djur till Hampus.. de blev superglada båda två... kramades & myste !
Ikväll har vi hämtat Antons julklapp, som har vart en historia för sig... herreguuud vilken såpa detta har varit !!!  vi har ju köpt en dator , kan jag säga nu.. eftersom han får den imorrn !  :)  iallafall... vi beställde den på nätet, vart lovade att den skulle komma innan jul... igår såg vi på paketspårningen att den var i Ånge... jesus!  jag var 100% säker på att vi inte skulle få den först nästa vecka !  Men vad glad jag blir över att känna människor på posten... efter några samtal & med hjälp av snälla arbetskamrater, fick vi tillslut reda på IDAG att den kommit till vårt utlämningsställe !!!  så nu har vi hämtat den , och ska göra ett fint stooooort paket tills imorrn !!  gissa om grabben lär bli glad !

Jaja, nu är allt lugnt gällande julklappen till Anton !!
Ikväll har grabbarna & jag gjort julgodis, köttbullarna rullade vi klockan 22 igårkväll...  :)
Har ikväll även hämtat Thomas lillebror Jens som ska vara med oss tills juldagen, grabbarna är överlyckliga !!  det är jättemysigt att få rå om Jens under julen...
Imorgon kväll kommer mamsen hit & käkar middag med oss oxå !  pappsen jobbar dygnet, så då får vi ha mamma för oss själva !  :)  vi ska ju till dom & fira jul på juldagen efter jag slutat jobba .. men brodern & hans familj, vi & mamma & pappa, ska bli supermys !!!

Nä nu ska jag äta lite risgrynsgröt... mumma det !  sedan slå in Antons klapp !!  :)
Vi önskar er alla en lugn & skön julhelg... ta hand om er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0