Hurra för Hampus !!!

Idag fyller vår lillgrabb hela 7 år...  det har vart full rulle hela dagen , med en massa besökare.. massa paket.. och en speedad grabb som var totalglad & sprallig hela dagen !! :) vi har haft nästa hela stooora släkten här under dagen som varit.. och Hampus är supenöjd med dagen !
Hans dag böejade med frukost på sängen, som han själv beställde... det vart muffins, ballerinakex,macka,youghurt,oboy & juice...  och han åt allt utom det nyttiga...  :)
Sedan har vi haft besök som avlöst varann mellan 13-och nu ! så nu har jag en heeeel del disk att ta hand om..  :)
Hampus har fått så mkt saker... herreeguuud !  han har blivit rik som ett troll... fått massa beyblade saker... skateboard ramp till sina miniskateboards, mp3,lego,Michael Jackson ny skivan..bakkugan rygga,mikroskop,leksakspangpangare...
Nu sitter de & lugnar ner sig med lite brädspel..  :)

Idag har Sveriges radio ringt hit oxå, så imorse var Thomas med på radion & blev intervjuad angående kungsörnen som tog vår katt.... det stod ju även i tidningen idag om detta...

Imorrn jobbar jag kväll, sedan på torsdag ska Hampus & Elias ha ett gemensamt bowlingkalas för deras kompisar på bowlingen, ska bli skoj, vi & ett gäng på 14 barn !
direkt efter bowlingen ska vi, familjen på bio, Narnia- den nya filmen som börjat på bio nu... det blir nog en en riktigt super dag !! hade tur som fick 4 platser bokade, jag trodde nästan det skulle vara fullbokat på den filmen !
ungarna har längtat efter att denna filmen skulle komma... så de ser verkligen framemot torsdagen !
Nä nu är diskmaskinen klar !
Tjingelinh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0