Julmys !!

Hejsan vänner!

Igårkväll hade vi en sååå mysig kväll tillsammans med våra goa vänner... Madde,Daniel,Alfred,Elias,Oskar,Gustav-Annah,Stefan,Noak & Loke !! vi hade "knytis" middag, en familj hade med sig köttet, en potatisgratängen.. och jag stod för sallad,vitlöksbröd & fika efteråt ! himla skojig kväll fick vi tillsammans iallafall !! 

Sedan fick vi behålla 2 xtra barn på övernattning.. det är ju alltid mysigt... barnen hade en superkul kväll oxå !

Jag fick jättefina saker av våra gäster... en superfin julblomma, en charmig lykta, och smarrig lakritskola i en fin burk ! tackar så jättemkt för dessa saker ! ni är så goa...   <3

Det gick hett till här igår oxå...  :)  Hampus kom helt plötsligt & höll för sin mun, som det sipprade blod ur... och se där !  en framtand borta !  men den var lös, så han är mest överlycklig nu över att äntligen ha fått tappa den !

Idag har jag & barnen varit på handbollträning... sedan for vi ner på Westerlunds & fikade.. och gick en sväng på stan... sedan for vi hemåt.. nu ska vi softa & ta det lugnt ikväll... har sett handbollsmatchen mellan Sverige-damerna, och Rumänien... och nu är Sverige i final imorrn !!! wohooo!! den ska vi såklart kolla på imorrn !!

Men först nu ska jag ut & skotta... det har ju kommit en hel del snö dessa dagar....   :)

Kram på er mina goa vänner !

glöm inte ikväll: Robinson Finalen !  heja Daniel & Erik !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0