Lucia all day long !!

Hello!

Hoppas ni alla haft en lika fin luciadag som vi haft !! en helt underbar dag, som började på barnens skola imorse klockan 08:00.. Antons klass skulle lussa för de övriga klasserna & dagis... fulla av förväntan var alla barnen... så fina...

Och himmel vad duktiga de var 3:orna...  man blev rörd av att se hur väl de kämpat med sånger & texter.. så fina barn..  <3  & Anton sjöng solo... vilken duktig kille !

Kvällen var det dax för den stora luciafesten för hela skolan, som vi klassföräldrar fixat iordning.. och det vart så himla lyckat !! allt flöt på helt super !! 

Och nu måste jag berätta en sak... vår lilla Hampus, är ju väldigt blyg i stora folksamlingar... och han har ALDRIG velat gå med i luciatåget... MEN gissa vem som gick med sin klass idag? jojomensan!! Hampus !!  han var så duktig, vi är stolta över att grabbarna våra var så himla duktiga .. efter det otroliga luciatåget var det dax för fika i de olika klasserna... som oxå vart så lyckat ! vi satt & fikade med mina föräldrar som oxå kom & kikade på barnen.. vi hade en jättefin fikastund !

Nu ska jag kolla klart på "svenska hjältar"  kraaaam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0