Alla <3 dag !

Gokväll på er!

Idag har vi alla hjärtans dag.. detta påhitt...  :)
Hursomhelst så hade jag gjort varsitt kort till barnen, som de tyckte var jättefint.. Anton han hade gjort ett alldeles eget till oss.. " Till min familj på alla hjärtans dag-jag älskar er ! " vilken gullunge... t.o.m Hampus tyckte att det var gulligt gjort av Anton !

Sedan har jag gjort en liten tårta.. som jag lagt in bild på.. den vart superjättegod!
jag bjöd hit min mor & far på en smakbit & kaffe, sedan hade båda grabbarna kompisar här, så det blev bara en liiiiten bit kvar...   bra att den vart uppäten !

även idag har vi ju haft solen på besök !  så vi har vart utomhus en stund idag oxå.. härligt!
även fast jag inte kan göra så mkt, så har jag suttit & njutit av solskenet !

Sedan har killarna haft innebandymatcher ikväll oxå, båda grabbarnas lag hade 2 matcher var, så det blev mkt innebandy .. det är sååå himla kul & se dom spela så bra som dom gör !

Imorrn blir det värsta kompisdraget härhemma igen efter skolan... 5 barn sska jag hämta hem hit till oss... men det är bara roligt tycker jag, helst nu när man går hemma.. det är skönt med lite tjo & tjim när barnen kommit hem från skolan !

Måste börja fundera ut vad vi ska hitta på för present till Anton oxå... han fyller ju 9 år på lördag !  storkillen ! men vi ska inte fira honom först efter klockan 17, eftersom vi ska fara på handbolls-cup klockan 8 på morron den dagen... och så är vi hemma igen vid 17 tiden..  Anton längtar verkligen till den här cupen i H-sand ! så alla som tänkt fira Anton, är välkomna efter 17 !

Nä nu ska jag lägga mig... trötter....
Kraaaam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0