Morgonmöte!

Hej på er!

imorse efter lämning på skolan, grabbarna var pigga & alerta imorse.. faktiskt !

då for jag på jobbet för att träffa chefen & samtala lite om min situation... eftersom jag ej fått något svar från röntgen igår.. så är det inte så mkt vi kan göra. bara vänta... denna jävla väntan...

men, en god nyhet fick jag iallafall !

när jag fått svar på röntgen, och vi ser vad min läkare kommer att göra, OM han har skickat remiss till H-sand- då är det jättebra... har han INTE gjort något, då sa min chef att hon fått reda på att hon som chef har rätt att samankalla till ett möte, mellan mig, hon, läkaren, försäkringskassan, och en rehabiliteringskonsult !  det vore ju kanon det tycker jag !

så kan de pusha på läkaren lite de oxå !  för mig verkar han ju uppenbarligen inte lyssna på....

min sjukskrivning går ut nu på söndag... men det är ju inte aktuellt alls för mig att återgå i arbetet... så det kommer antagligen att  bli förlängt.. får väl se om läkaren hör av sig nu i veckan-det måste han ju nästan !!

Nu efter mötet har jag faktiskt damsugat lite härhemma!  :)  sakta gick det, och ont har jag nu... men nu är iallafall de största dammråttorna borta.. 

Idag har T börjat sitt " nya" jobb oxå!  han skall få pröva på att jobba natt nu i 6 veckor !  känns ju bra det ! det är inte på skärvstagården, utan på ett annat ställe.

eftersom vår andra bil fortfarande står i garaget-trasig... och vi inte fått någon hjälp ännu med att kolla på den, så är det ju jättebra att han kommer att jobba natt, då slipper vi ju skjutsa hundra gånger fram & tebax till staden... och ragga skjuts hela tiden... nu behövs ju för tillfället bara en bil då..

Annars är det bra, igårkväll var vi till grannarna & blev bjudna på smarrig tårta ! näst äldsta pojken fyllde år, så jag & killarna var där en sväng igårkväll, mysigt !

killarna har fortfarande en ganska robust hosta... men de är inte sjuka alls på nåt annat vis, så de fick gå på skolan idag... men jag tror nog att Anton får stanna hemma från hockeyn ikväll... han har ju handbollsmatcher imorrn oxå... så han vill nog hellre vara frisk till dom !

Nu ska jag hämta posten & äta lite gröt till lunch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0