Sköna Söndag !

Goderafton !

Idag ahr det vart en riktigt härlig vinterdag.. lagom temp ute.. kanske lite för mkt snö.. men, perfekt uteväder till trots !

Vi har vart ute & luftat oss lite .. barnen har haft skoj i snön, jag har mest bara tittat på när T har skottat som en tok... Åhhh vad jag längtar tills jag kan skotta igen !!  jag gillar att skotta.. på riktigt !

Anton har haft sina tvillingkompisar här idag, så det har vart en speedad dag med mkt bus & lek !

men höjdpunkten idag var verkligen att se grabbarna spela innebandymatcherna !

vilka matcher dom gjorde !

Hampus " Hajarna" var superduktiga, han gjorde 1 mål oxå lillkillen !  :)

Antons lag , vann den första av deras två matcher med 5-3, helt superduktiga var dom grabbarna !

sedan den andra matchen förlorade dom tyvärr.. men det lag de spelade mot, var 1-2 år större, sedan spelar det laget väldigt fult spel.. tråkigt nog.. men vårt lag var sååå himla bra!  det var en av vårt lags bästa matcher någonsin tror jag! så duktiga var våra " Superhjältar "

Det var så skoj att se hur bra de spelade.. kanonmatch helt enkelt!

Anton gjorde 4 mål idag oxå.. bra gjort !

Nu längtar jag tills det är dax för Cupen den 17 April.. förra året vann ju " Superhjältarna" .. kanske kan de göra det även i år...  :)

fast det spelar ingen roll egentligen.. huvudsaken är att grabbarna har skoj när de spelar, och att de känner att de utvecklas i spelet ! och det kan man verkligen snacka om att de gör för tillfället ! så himla bra som de har blitt på både passningar, dribblingar & försvarspel !

Imorrn har vi måndag igen... nu hoppas jag på att få ett positivt svar denna veckan från F-kassan... jag är så himla nervig över detta med kassan... ush ! jag får magsår snart...   :(

får jag ingen ersättning, om de tycker att jag skall gå tillbaks till jobbt som jag är nu.. ja då vet jag inte vad som händer med mig... allvarligt... då får min chef hitta på ngt annat jobb åt mig så länge.. vad nu det kan vara.. jag kan tänka mig att jobba med ngt administartivt.. det skulle jag kanske klara av just nu... men om det finns något ledigt administrativt arbete tillgängligt för mig, det har jag ingen susning om...de lär väl ge mig sparken.. sån otur & oflyt jag har med det mesta nuförtiden så skulle det inte förvåna mig, men vi får tänka positivt !  kanske kan allt ordna upp sig till det bästa till slut ! * hoppas*.......

Just nu jobbar jag mkt med mig själv & mitt tänkande... det är as-jobbigt att gå hemma... att inte orka göra något... pissigt värre... men jag läser lite böcker om positivt tänkande & försöker att rycka upp mig, men det är inte lätt ska ni veta...

ena sekunden känns allt hur bra som helst... andra sekunden mår jag bara piss... håller jag kanske på att bli galen eller nåt?  lite halv "psyk" är jag nog skulle jag tippa... men vi hoppas väl att det går över oxå... bara det blir nån orning med mina jävla besvär nångång !

Nu ska jag krypa till kojs...

puss på er mina älskade nära & kära.. ni vet vilka ni är.. som alltid hjälper & stöttar oss när vi har det kämpigt... love U..


Kommentarer
Postat av: Carina

Känner igen mig sååå himla mkt i det du skriver om att gå hemma sjukskriven o vänta på besked fr f.kassan, att pendla mellan att må bra o pissigt o att läsa om positiv energi mm. Hör gärna av dig på [email protected]. Kanske kan vi peppa varandra!/ Carina

2013-05-08 @ 06:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0