Underbar vinterdag !

Denna dagen har vart helt fantastiskt härlig!

vid 12  tiden for jag & Anton upp till min mor & far för att hämta hem Hampus, men vi blev kvar där hos dom länge!

vi har vart utomhus i den underbara solen, Anton har skjutit lite puckar med min pappa, Hampus har lekt i snöhögar... jag har bara njutit av att vara ute i solen !
sedan for vi på fik så barnen fick lite gott fika.. som slutade med att jag fick smaska upp semlan som Hampus promt skulle ha ! :)  inte gjorde det mig något inte....   :) 

sedan hem till mor & far igen, där vi var ute i en bra stund till, innan det var dax att gå inomhus & greja middagen-Tacos !  vart vi bjudna på !
Anton & Hampus var jätteduktiga att hjälpa till-som vanligt!  de är fantastiskt duktiga i köket alltså !  vill alltid hjälpa till= väluppfostrade !  :D

Barnen fick alla hjärtans dag-godis av dom oxå!  i förväg.. eftersom det inte kan ätas upp imornn , när det är söndag...   :)

Lill-stackars Milo har visst åkt på en himmelens magsjuka oxå... huvva !
lilla stackarn... hoppas han kryar på sig snabbt !
härhemma har jag 2 killar som hostar som tokar... Så kvällstid härhemma åker både hostmedicinen, alvedonet & nässprayen fram...
Anton har ju egentligen hockey imorrn, med det känns som om det inte är så lämpligt att vara i en kall hall med hosta direkt... sedan har de ju innebandymatcher på kvällen oxå, så jag tror de hellre får vila under dagen, så de kan vara med på dessa matcher istället... 

ikväll är det snart dax för Mellofest igen !!
jag sätter mina kort på: Eric Saade, Orsa spelmän, Andreas Johnson.. hmm.. vem mer? jo kanske andra generationen m. dogge kan bli farliga oxå !  hade ju rätt förra veckan.. får se om jag får rätt nu oxå---   :)

Kram & ha en fin kväll på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0