En överraskningarnas dag...

...men inte till så mkt bättre direkt..

första överraskningen var att jag inte heller idag, fått den där himla remissen till röntgen som jag går & väntar på... sedan kom överraskning nr 2.. öppnar lönekuvertet & inser till min förvåning att jag har 0,0000 kr.. no money... kul!  och jag har inte fått något från försäkringskassan ännu heller..  jippioee.... eller inte.

det är ju helt överjävligt vad man får stå ut med när man är sjukskriven har jag insett...

sedan har jag fyllt i flera blanketter som ska skickas än hit än dit... har försökt fått tag i min handläggare på kassan.. men var endast nr 117 i telefonkön... har fortfarande inte blivit uppringd av henne...

sedan att alla räkningar,huset mm.mm skall dras från mitt konto imorgon, där jag för nuvarande har hela 24:85 kr kvar på... det får bli en senare fråga !  :)  men hursomhelst så ordnar detta nog upp sig oxå till slut... saker brukar fixa sig ! 

Idag har Anton åkt en sväng upp till Strömvägen igen i Långsele..  :)  jag ska dit & hämta hem honom snart...   & på lördag skall Anton åka med hockeylaget till Ö-vik & kolla på MOdo-Frölunda matchen... ni kan ju tro att han längtar..  :)  spännande för honom att åka själv oxå..  :)

sedan har hans lag match mot Härnösand på söndag-på stoooor-plan på nipvallen..  :) spännande...

denna dagen tycker jag bara har swishat iväg... när mestadels av tiden har gått åt till att skicka mail till diverse läkare... handläggare.. fixat blanketter... det är ju nästan ett heltidsfördriv att va hemma & va sjuk....  tråkigt nog.. men jag tänker mest på dessa människor som inte har ork nog att stå på sig & söka all hjälp de har rätt till... de som bara inte orkar... som måstas ge upp.. stackars människor... för allt går verkligen sakta, allt ifrån dessa remisser... till telefonköerna... till att få tag i "rätt" människor...  tur att jag har mitt humör... det håller en ju uppeldad ett tag iallafall...   ;)

Nä nu ska jag kolla om Anton vill hem från Fabien... kram på er!


Kommentarer
Postat av: Kristina

Men oj vilken lätt jobbig dag du verkar haft, hoppas att allt löser sej, skickar lite extra energi om tålamodet skulle tryta någon dag!



Kanske skulle kunna kika ner och hälsa på och smygtitta på katterna någon dag framöver om du har lust och ork (Tilda skulle ju bli överlycklig då)



Energikramen kommer här/ Kristina

2010-01-26 @ 20:57:52
Postat av: vickan

Kristina: Ni är jättevälkomna hit ! Hampus skulle bli glad om Viktor hängde med oxå! just nu ligger en av kissarna & sover sött på min mage.. :)



Hör av er nån dag ni är lediga..

Kram!

2010-01-26 @ 22:19:53
URL: http://vickkanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0