ev. hopp om livet igen...

Efter några dagar av totalt neddeppande från min sida.. så har jag efter att ha samtalat med försäkringskassan, mailat läkarn, fått en massa info ang ryggis & smärtrehab i H-sand, och röntgen idag.. så känner jag mig liiite bättre till mods... röntgen lär jag ju inte få nåt svar på först till veckan( om jag har tur)  visar inte den något... ja, då lär jag väl få bli kallad på magnetröntgen då..  jag tycker hela den här processen tar åt skogen alldeles för lång tid.. jag vill att allt ska ske nu på en gång.. helst igår...   :)
jag blir bara sämre & sämre i ryggen känns det som.. inte bra alltså..  så nu får dom sätta lite fart med att hjälpa mig, för så här orkar jag inte ha det nå längre..kan inte ens sova riktigt på nätterna-och det har jag aldrig haft problem med förut.

annars idag har vi inte gjort så mkt, barnen var hos mor & far medans jag var på sjukhuset, sedan vart vi bjudna på mat där hos dom innan det var dags att fara på handbollen med Anton, Hampus han blir kvar hos mor & far tills imorgon han !  :)
men jag har iallfall 2 barn härhemma nu !  Anton har en övernattningskompis-Fabien, som spelar i samma handbollslag, tänk att dessa 2 grabbar "hittade" varann så fort !  så kul !  hoppas natten förlyter lugnt...  det lär det nog göra.. så som de har lekt nu ikväll är de nog rätt trötta.. just nu är det bakkugan som gäller för dom ! snart ska jag köra in dom i sängarna.. det lär ju vara en himmelens massa fnittrande innan de somnar skulle jag tro...   :D

Sedan ska jag nog se en film tror jag...har för tillfället snöat in på Agata Christie deckare...  Miss Marple ni vet..  :)

Många kramisar i kylan önskar jag er alla!


Kommentarer
Postat av: Jimmy

Åh, Miss Marple är ju kung!! Vi har just sett Baksmällan. Den var riktigt kul!

2010-01-07 @ 22:26:28
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se
Postat av: pernilla

Verkligen jättekul att de hittat varandra, hoppas bara att natten blev lugn och att de sov och inte fnittrade allt för mycket.



Är det ok om jag länkar till din sida, nu när jag hittade den?

2010-01-08 @ 07:28:02
URL: http://familjenthomasson.blogplatsen.se
Postat av: vickan

länka på du ! :) så gör jag så oxå !

2010-01-08 @ 09:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0