Härlig sportdag!

Godafton vänner!

Dagen som förflutit har bjudit på en hel massa sport i form av både ishockey & innebandy !

Vi har tillbringat tiden från kl 12 idag tills kl 20:30 i staden... så det blev en lång dag!

först ut var 3 hockeymatcher för Anton, det gick riktigt bra för laget ! 2 vinster & 1 förlust.. en hedrande 2:a plats i denna cupen ! det är så himla roligt att se killarna , att se hur de utvecklas & spelar så himla bra !!
Hampus tyckte oxå att det var skoj att vara på nipvallen.. jag trodde att han inte skulle tycka det var så skoj.. när han själv inte spelade.. men han hittade på en hel massa annat att greja med!

sedan klockan 17 var det dax för Hampus att spela sin första innebandymatch med laget " Hajarna"
, den missade jag, eftersom jag var kvar på hallen med Anton..men vi hann upp på valla lagom tills Hampus skulle spela match nr:2 !  de är ju för himla söta dessa småttingar...  :)  kämpade på som bara den !  inte hade de någon avbytare heller, så det blev lite jobbigt för dessa små... men de gjorde det riktigt bra, för att vara första gången de spelade tillsammans!!
det laget kommer nog att bli kanonbra om ett tag, när de spelat ihop sig !

Anton han hade sin match kl 19.. sent tycker jag..när det är skola imorrn & allt.. men det gick bra !
men det syntes på Anton att han var trött... mycket sportande idag har det blitt!  :)
men nu sover de så sött i sängarna.. enda kruxet nu härhemma är att lilleman börjar bli sjuk... det började redan nere på valla... han sa att han var hängig... nu hostar han jättemkt, och ser allmänt väldigt krass ut... lillstackarn... så han får stanna hemma med mig från skolan imorrn!
så tyvärr blir det helelr inget badhus för han imorrn heller... men vi får gå & bada nån dag senare när alla härhemma är friska!

Nu ska jag läsa lite ur min fantastiska bok som jag fick låna av min healare.. den heter: " Helande Kraft-möte med univerums energier" av Betty Shine.  har ni inte läst den-GÖR DET !

Puss & Kraaaam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0