TGIF

fredag...lovely!  det betyder myskväll med Lets Dance! wohooo!

men innan det är kväll, så ska Anton hinna med hockeyträning, kompisar ska skjutsas hem.. jag ska göra pizza... åsså ska jag skriva lite mera på min lilla mini-bok..  :) 

vad har hänt sen sist?

inte mycket kan jag säga... det är ju sååå långtråkigt att vara hemma från jobbet.. fast jag har ju mkt mera tid med barnen... det är ju bra iallafall !

jag är fortfarande lika ond i ryggen, allt tar fortfarande lika lång tid att göra... gå..bädda...diska..laga mat... allting tar dubbelt så lång tid som i vanliga fall.. så frustrerande..

vill börja med någon sorts träning, men det får jag inte först jag vart på nästa röntgen & fått svar på den...  det är jättejobbigt att inte kunna göra något mer för min egen räkning.. nu hänger ju allt på läkarna.. jag har gjort det jag kunnat, mailat,ringt & pratat med olika personer som har att göra med min sjukskrivning... nu är det bara att vänta...

just nu har grabbarna varsin kompis härhemma, så det spelas innebandy för fulla muggar...  :)

snart ska jag börja med att göra pizzan vi ska käka till middag idag... eftersom alla vill ha olika saker på, blir det en väldigt roligt komponerad pizza...

Nu säger jag adios för denna gången... har förresten lagt in lite flera recept...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0