Jobbet imorrn!!!

Hellojsan!

Imorgon bitti klockan 08:00 skall jag infinna mig på jobbet! känns himla bra .. faktiskt, det ska bli intressant & se hur mkt jag klarar av...  nu är det ju "bara" arbetsprövning detta gäller, i några månader framöver.. men det visar ju på hur jag kommer att klara jobbet i framtiden så småningom!  :)

Nu är det ju inga långdagar vi snackar om.. imorrn ska jag vara där mellan 8-12.. lär nog gå bra det!

Imorrn kväll får vi ju en övernattningsgäst här oxå!  :)  fasters lilla gris kommer imorrnkväll! och skall lämnas vidare till sina farföräldrar torsdageftermiddag! Jimmy & Bettan ska visst iväg på någe skojsigt!  :)  tur det, så vi får låna lillegubben över natten..

Nu hoppas jag han "sköter" sig & gör som jag säger... sova till 11:00 som sina kusiner gör..  :D haha!  nä då, jag har räknat med att han vaknar i ottan... typ 6 eller något sådant...  :)

Igårkväll var vi & fiskade en sväng här nere i vår lilla älv.. det blev iallfall 2 napp för killarna.. och en as-gädda som åt upp hela Hampus krok & lina...stor bjässe...

Ikväll har vi vart på golfen igen... även idag gick det hygglo! jag gjorde rundan på 39 slag ! grabbarna var även dom huuur duktiga som helst !runt 50 slag för dem båda..  :)

Nu ska jag få killarna i säng.. jag ska ju upp tidigt imorrn!!  :)

Förresten, på söndag, mellan klockan 12-18 har vi loppis på Båtsmansvägen 7 , på gården hos mina föräldrar! kom dit !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0