Vilken underbar dag !!!

Gomorrn vänner!

Om ni kunde förstå vilken härlig dag vi hade igår...

vi drog iväg redan vid 10 snåret, första stoppet var hos Annah & Stefan, sedan åkte vi raka vägen till Hörsångs havsbad... och vilket ställe!  perfekt helt enkelt.. dit lär vi åka mååånga gånger till, och att vi hade prickat in en dag då vi inte hade ett enda moln på himlen.. underbart!

det var långgrunt-verkligen hur långt som helst.. och havet var inte alls kallt-som jag trodde det skulle vara, utan jag t.o.m simmade!  :)

det fanns jättefina båthamnar..gratis minigolf..fina stränder.. fina serveringar... ja, allt var perfekt!

vi inhandlade ett par håvar till grabbarna, för de kunde fånga hur mkt småfisk som helst! jag överdriver inte om jag säger att de nog fångade ca 50 småfiskar...  :)

det var verkligen helt sjukt mysigt där.. barnen skötte sig exemplariskt hela dagen.. det var så härligt att se hur de verkligen njöt utav att vara där... liksom vi vuxna oxå tyckte samma sak..

Vid 16-17 snåret åkte vi vidare på vår lilla utflykt... nästa stopp var Höga Kustenbron, Hornöberget !

hade fått höra talas om detta ställe av min kära faster.. tack för det tipset !!

där vart vi kvar i några timmar oxå.. efter som det fanns världens coolaste "badplatta" eller vad mans ka kalla det.. det var ett ställe där de var en massa vattenstrålar som sköts upp på olika ställen i plattan.. där barnen kunde springa runt & leka i vattnet, de hade skitkul!! strålarna sköt väl ett par meter upp..  :)

sedan hade de en jättehäftig lekplats, med allt möjligt roligt... vattenfall...gungor av alla de konstiga slag...klättergrejor som snurrade skitfort... och så det bästa, utsikten var heeelt underbar..kunde stå & titta ut över höga kusten bron hur länge som helst... vi hade en fikapaus även där, sedan lektes det lite till, men vid 19 tiden, då for vi hemöver... och gjorde det sista stoppet vid Stures- och käkade en sen middag med milkshake,  :)   hemma i hjälta igen vid 20 :30... totalt nöjda efter en sådan härlig dag... tack Annah & Stefan & kidsen för sällskapet..

Idag blir det till att bara vara hemma & tad e luuugnt...

kraaaam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0