Hej & Hå-Kämpa på ! :)

Hallojsan vänner!
Här kommer ett litet livstecken från mig i S-vall! :)
Man har inte så mkt tid till att sitta & blogga här förstår ni..  :D
Just nu är vi lediga för dagen, jag sitter & väntar på att Brasilien-matchen ska börja.. härligt att det är VM igen hörni!!
Igår var jag hos min Åsa m familj & hälsade på hela kvällen.. mannen i huset han bakade en supergod banankaka-jag & Åsa vi satt & kollade på foboll vi ! :)

Idag har jag hunnit med 3 träningspass- imorse vart det ett varv i spåret, sedan körde vi styrka i träningshallen, och nu på e.m. har jag gått ett varv i spåret med stavarna ! känner mig ohyggligt pigg faktiskt ! vi har jättemkt mental träning här, avslappningsövningar & annat psykiskt bra saker ! så jag tycker att det har hjälpt mig mkt.. jag har fortafrande nästan lika mycket ont, men på något konstigt & skumt vis så känner jag mig ändå mkt piggare..hur nu det går ihop.. mycket handlar om att bygga upp sitt psyke tror jag.. och det tycker jag att jag har fått till en bra början på iallafall!
och bara att ha fått kommit igång med en fungerande träning! det betyder supermkt !
Nu ska jag bara kämpa på med att hålla igång denna träning hemmavid oxå! men det komemr nog att gå galant!!  :D

Imorgon kväll kommer jag att fara hem till Solle några timmar, för att gå på barnens skolavslutning i kyrkan-- ska bli så mysigt!!
efter avslutningen ska vi fara & fika med killarna, sedan ska Thomas spela en korpmatch, så den kommer jag nog att kolla på oxå innan jag far hit till S-vall.. sedan på torsdag e.m. så vid 17 tiden-DÅ får jag göra helg & fara hem till mina darlings i hela3dagar !

Nu ska jag ta mig lite kaffe tror jag!
kraaaam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0