Mysdag med grabbarna!

Heloo!

idag har jag haft strömavbrott mellan 9-14... och vad skööönt det va! helt tyst & mörkt...

man hamnade i något sorts lugnt tillstånd av detta avbrott... och man märker vad mycket ljud & annat man har omkring sig... nu var allt bara..tyst.

jag ägnade mig åt att bara ta det lugnt. jag tror att alla skulle må bra av strömavbrott lite nu & då.. faktiskt. att bara få vara liksom.

Efter skolhämtningen av killarna så tog jag med dom ner på stan för en fika på myregårdens lilla cafe, vi hade en mkt mysig timma där.. satt & surrade .. det är skönt att bara sitta & prata med sina barn... och vad mycket intressanta saker man kan få reda på...  :)

sedan blev det en kort sväng in på bokhandeln för att jag skulle inhandla lite olika papper... har ju många som fyller år nu framöver, så det blir några kort att tillverka !  :)

Nu håller jag på att baka "Falska Biskvier" receptet finns här på bloggen, en enkel & mkt god mjukkaka! chokladbotten,smörkräm & smält blockchoklad med pepparmintsdroppar i ovanpå! mumma!

vet ni vad som slog mig när jag var på affärn idag?  vad de ska hålla på & blanda olika saker i chokladkakorna...massa olika smaker på marabou bl.a... nu har de gjort en ny smak.. som iochförsig verkar god-- marabou-polka. mjölkchoklad med polkabitar i... men alla dessa andra.. med frukter,nötter, heljvilt blandat.. och nu har de gjort en ny Oboy oxå!  med daimbitar i...  vilket slisk !

och sedan såg jag en ny Daim-smak... daim med päronbitar i- men bläääää!!  huvvaligen!
nä nu ska jag se vad Hampus & hans kompis hittar på för bus...  :)
Anton han är hos stora grannpojken han... 
vi hr fått tillskott i byn oxå! våra grannar som bor ovanför oss här i byn, har skaffat 2 hästar! jättefina var dom!  får väl se om man vågar sig dit.. killarna vart nyfikna på att kolla på dom..hästarna alltså!  :)

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Jimmy

Marabou Polka var riktigt god!

2010-05-04 @ 19:09:53
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se
Postat av: Bettan

Jag har just bokat M.K´s nya bok -Oväntat besök på Star Street... som jag längtat!!!

2010-05-05 @ 21:47:06
URL: http://www.bettansbetraktelser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0