Snart är helgen sluuuuut !

Åh herreguuud vad den här helgen har gått snabbt !

SWISH! nyss var det fredag.. åsså vips så har vi söndagkväll nu...

I går var vi på Himlabadet i S-vall med våra goda vänner Annah & Stefan & deras kids... vi hade en helmysig dag, vi badade & härjade på i över 4 timmar...  :)

sedan åkte vi en sväng in till Birsta, där jag med Annahs hjälp hittade ett par nya jeans åt mig själv.. 2 storlekar mindre än vad jag hade för 8 månader sedan ! tjohoo! 

sedan shoppade barnen lite grejor.. åsså åt vi gemensam middag på Mc Donalds-barnens val...  :)

sedan var klockan så mkt att de stängde i Birsta- så då for vi hemåt Hjälta !

Anton köpte nån sorts prickskjutar-kit.. Nerf hette det, det var typ skydd som de tog på sig, sedan laddade de pistolerna med kardborrepilar, som de sedan skulle pricka varann med... så det gjorde grabbarna i går kväll... & i  morse...och lär göra varenda dag närmsta framtiden..  :)  de har riktigt skoj med det där !  jag blev ett "target" jag åxå medans jag fixade med tvätten... de försökte pricka min rumpa hela tiden...  :)

Idag har jag typ städat mest hela dagen... det tar liksom aldrig slut... hade massvis med tvätt.. som nu efter 4 maskiner är borta... sedan damsugat,torkat golv, diskat,plockat & grejat... sedan fick jag ta en paus mitt i dagen för att fara på Antons handboll.. sen skjutsade jag han till Fabbe i Långsele.. Hampus har vart på "Hajarnas" avslutning, de var i granvågsniporna där de fick grilla & ha skoj ! Efteråt hängde Loke med hem hit, och har busat med Hampus i några timmar !

Nu så ska jag vänta in "The Event" som jag tror stenhårt på, kommer att bli en superserie !

Imorrn väntar jobbet-varenda dag fram till helgen... härligt att veta vad man har att göra i veckan !  :)

kraaaaam !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0