TGIF!

Härligt att vi har fredag redan.. eller hur? tycker veckorna går så himla snabbt nu när man börjat arbeta igen!  :)

Idag har jag hunnit med att vara på gymet & tränat en sväng, var ju faktiskt 3 dagar sedan jag var där... men nu när jag börjar jobba " på riktigt" har jag som mål att hinna med åtminstonde 2-3 pass på gymet i veckan, sedan varva med orbitreken & joggingturer härhemma!
Känner mig starkare än nånsin faktiskt! sköööönt!!!
smärtan hänger med fortfarande, jag behöver fortfarande äta mina mediciner, men i mycket mindre mängd.. det känns ju bra iallafall!

Idag efter hämtning på skolan ska vi hem & packa fikaväska & fiskegrejerna & pysa iväg på en dagsutflykt med fiske till Spannsjön hade vi tänkt!
Ikväll är det ju EM-kval matchen mot Ungern oxå.. jädra skit att vi inte har tv6.. får se om vi far upp till mor & far & kollar matchen där...

Imorrn tar vi en tripp till Paradisbadet i Ö-vik.. har försökt få med några kompisar, till både oss & barnen- det är ju så mkt roligare med kompisar med !  men ingen har nappat... så jävla trist tycker jag! det lär ju dröja tills efter jul innan vi kan åka dit igen... men,men.. sånt är livet !  vi har nog fruktansvärt trevligt ändå, vi älskar ju att bada i denna familjen!  :) har redan lovat kidsen ett rutchkane-race... tro vem som kommer vinna?  :)

Nu ska jag käka min havregrynsgröt-lunch innan det är dax att hämta barnen!
Tjingeling!
Ha en underbar helg på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0