Guldhelgen !!

Hejsan vänner !

Vilken helg vi har haft !!!! Vi åkte till S-vall i fredags, anlände till barnens farmor , där vi har sovit över under dessa cupdagar, på lördagen började matcherna för de minsta, E-pojkarna, där Hampus spelar ... de spelade superbra mot de större grabbarna de mötte... fick t.o.m vinna en match, och Hampus var så stolt över att ha fått vinna sin första cupmatch !!  :)

Sedan började Anton spela gruppspel senare på dagen, och hans lag gick det riktigt bra för !!! vann alla matcher i gruppspelet förutom en... men sedan i slutspelet gick det av bara hejsan !!  :)  vilket slutade med att de hamnade i finalen !!! efter att ha vunnit alla matcher i slutspelet.

Finalen var en av de värsta nervpirrigaste ögonblick i mitt liv !! herreguuuud vilken match killarna gjorde !!
Sollefteå spelade mot Borlänge... och det var en superjämn match... men när det var 0,3 SEKUNDER kvar av matchen.. DÅ dammar vi in vinnarmålet !! Sollefteå vann matchen med 8-7 ! glädjeyran var total bland alla 6 grabbar i laget, och vi ledare & föräldrar var minst sagt lika glada må ni tro !
detta är stort det !!  cupvinst i D-pojkar 2011 !!  wow ! säger jag bara ! stor eloge till våra superbraiga killar i lag 1 som vann !!  Anton,Simon,Philiph,Sinthu,Isak & Edward !! vilka grabbar!!!

Vi har inte hunnit med annat än handboll under dessa dagar i S-vall... men vi har haft såååå skoj !!
Barnen fick även träffa sina kusiner i S-vall, vilket de tyckte va skojsigt!
När vi kommer hem till vårt Hjälta igen.. igårkväll, möttes vi av : tadaaaa... en avkapad väg..  :(  vår lilla byväg har blivit översvämmad... och delats mitt itu... så nu rinner en stor flod över vägen, byborna har vart så duktiga medans vi varit borta, och lagat med några träplankor, så vi kan köra över med bilarna... men det känns lite läskigt att pricka in bildäcken rätt när man ska över...  :) men det lär nog ordna upp sig när det börjar torka upp !

Nu ska jag plocka ihop lite innan det är dax att jobba kvällsskift !
sedan är jag ledig i 2 dagar !!! härligt värre !!  :)
kram på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0