Norge !

Tjingeling !

Imorrnbitti bär det iväg med buss till Norge , Steinkjer ! handbollscupen skall bli såååå kul ! vi kommer åter hem igen på söndagnatt !

Idag har vi packat,packat,packat... herreguuud.. vi har fulla bagaget med packning- lagets alla matchkläder..bollar..medicinväska.. maten vi skall tillaga i Norge till laget...  sovsäckar..luftmadrasser..allt detta + alla våra egna grejer ! har försökt packa minimalt... vi chansar på att klara oss på 1 ombyte... :) kan bli intressant att se hur skitiga vi lär se ut på söndag.. men det får man ju ta ! :) vi är ju där för att lira handboll, inte gå modevisning för guds skull !!  :D

Annars har vi vart på vårt första besök upp på skedom till vår nyfödda familjemdlem !! lilla prinsessan Lillfisan ! :)  Såååå söt... åsså lekte vi massa med Milo i lekparken oxå ! sedan blev det en sväng till Stures för att inviga den nya grillen !  :)
Kollade sedan en sväng förbi tågstationen här i staden... imorrn ska det ju finfrämmande från Hollywood hit ! "The girl with the dragon tatoo " skall ju spela in en snutt här i staden !  stort det hörrni !!  :) de höll iallfall på med förberedelser med en massa fejksnö..

Nä nu måste jag kasta grabbsen i säng.. tiidig väckning imorrn !!
Ha det så bra i helgen.. det ska vi ha !!
mera rapporteringar kommer när vi kommit hem !
kram!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0