Härliga fullspäckade dagar..

Gokväll!

Himmel vad veckan går fort nu !! Vi har gjort nånting varenda minut nästan under dessa dagar.. I måndags var vi & badade i sandudden hela dagen ! härligt !!  sedan plockade jag hallon med mor & far på kvällen, I går var vi en sväng till Undrom, till badplatsen, där både badade & fiskades !! grabbarna fick 22 firrar !!   det är väldigt vackra platser vi har så nära omkring oss... I undrom var det så himla fridfullt & vackert så det finns inte !!  vi stannade där & såg solen gå ner.. magiskt !

Idag medans jag har jobbat har killarna varit till Hörsångs havsbad med Annah & Stefan & grabbsen... de hade haft en superkul dag !  de hade farit en sväng till Höga Kusten bron hotellet en sväng oxå...  lekplatsen där är ju fenomenal !! jag är lite less att jag jobabde så jag missade allt det roliga...

Ikväll har vi vart på Hampus träning.. och nyss har jag kokat hallon & rabarbersaft-som blev heeelt underbart mumsig !!

Imorrn kommer en kompis till Hampus & ska sova över... då lär det bli livat i holken..  :)  och på fredag ska jag & Anton & Hampus gå på premiären av "Bilar 2" som börjar visas på Saga BIo här i stan !  ska bli mysigt med lite bio.. men NU ska jag sova ! Puss !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0