Dan före dan..

Tjingelingen på er !

Snacka om att killarna hade mkt fuffens för sig innan de slutligen somnade.. surrade om att de läääängtade tills imorrn när Anton fyller år... och hur mkt jag än fösökte få fram, att somnar de kvickt så blir det ju en snabb morgondag... icke.. de låg nog vakna till nyss ..  :)
Kvällen har vart sådär underbart härlig som bara en mello-fest kan göra den ! och att vår absoluta favvo för att vinna the hole shit... Eric Saaaaaaaaaaaaaade, gick & vann ikväll ! kanon !
Efter mellofesten satt jag med grabbsen & kollade på QX gaygala !  killarna tyckte den var asbra ! och jag var en duktig mamma & förklarade varför det är så viktigt, och varför de har galan.. ingen av mina grabbar tycker det är något märkvärdigt med att människor av samma kön älskar varandra.. fan vad det gör mig glad ! något rätt har man gjort i sitt försök till uppfostran, de är kloka våra killar !! Hampus gick t.o.m och tog på sig lite rouge från min sminkväska... hihi.. men det var tidigare idag, innan QX galan..  :)

Annars idag då... ja, Hampus handbollsträning, som vanligt gick finemangs ! Erik hämtades hem till Junsele av sin mor & lillebror.. vi hade en härlig dag med grabben ! hoppas inte det dröjer länge till nästa besök av Erik !
Jag har skjutsat Anton till kompis Fabbe i Långsele, där han hade haft det bra några timmar, sedan hämtade jag hem honom lagomt till Mello !
Jag & lilleman har städat lite idag, byggt lite Lego... myst..
Nu ska jag till sängs för att imorgon fira Anton hela dagen lång !!  10 år !! hurra !!!!
Pusspuss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0