Sista dagen på Februari !

Men nu ni !

Nu är det snart Mars månad... snart är det vår.. förhoppningsvis..  :)

Dessa dagar som har varit, har ju varit riktigt drägliga.. men jag som konstant fryser, både inom som utomhus.. jag tycker ju att det är kallt överrallt jag ! :)

I helgen har jag vart ledig.. så härligt ! i lördags sov vi ut.. lovely.. sedan var det handbollsträning för Hampus.. efter det, skjutsa Anton på " Bob-kalas " på remsle.. massa galna killar som grillade & åkte bob för fullt !  :D

Sedan fick vi 2 kompisar till grabbarna med oss hem.. som jag sedan skjutsade hem vid 18 snåret,, så det blev en heeel del bilkörning !

i söndags var det handbollsträning, skjuts av Hampus till en kompis.. sedan igårkväll for jag, Hampus & hans kompis Viktor på bio ! vi såg " Hotell Gyllene Knorren " himmmel vad skoj den va ! men det blev en sen kväll... grabbarna kom inte i säng först vid 22... Anton han ville inte se bion.. han ville hellre vara hemma med pappa...  :) han tyckte filmen vara för " de små barnen"  hehe.. undra om jag räknas dit?  :) för jag gillade den !

Idag har jag jobbat till 16... var skoj idag ! har fortfarande kvar min elev veckan ut.. han är väldans duktig den lille pojken ! jag kommer att ge honom goda vitsord som han får ta med till sin lärare !
Sedan har jag vart upp på Kuben med Anton på hans fotbollsträning.. nu märker man att killarna längtar tilld et är dax för fotbolls-starten !!

Imorrn jobbar T & jag för ovanlighetens skull, båda dag pass !! vi börjar 7 båda två, och eftersom våra barn inte gått på fritids, på 1 år, så ska mina föräldrar komma hit & skjutsa killarna på skolan ! snälla mamsen & papsen...  <3
Sedan imorrnkväll har jag tänkt baka lite semlebullar... snart är det ju fettisdagen ! mumma det !

Nä nu ska jag kolla klart på lite tv !
Puss & kram på er mina vänner & alla andra jag känner !  :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0