Struvtest !

Gokvälls!

Idag har jag testat att göra några struvor med mina nya järn !  inte många , men det blev nog iallfall 15-20 st.. skulle bara testa, och det var ju riktigt skoj ! de blev poppis hos killarna må ni tro !  :)

Så det blir nog till att göra ett stooort gäng lagomt till Antons födelsedag!

Jag trodde det skulle vara ett riktigt "kletgöra" att jag skulle smeta ner hela köket.. men icke !  :)

Annars idag har jag bara småstädat härhemma efter jag lämnat barnen på skolan imorse..ja, åsså gjort struvor då !

Idag var det dax för Antons första trumövning med alla kidsen som skall spela på invigningen av Wintergames nästa tisdag.. det gick superbra !  jag & Hampus satt aldeles utanför & tjuvlyssnade..  :)

Det var maffigt att höra så många spela i takt samtidigt !

Anton var väldans nöjd med de nya trumstockarna jag köpte till honom oxå..

Efter trumträningen var klockan över 17, så vi tog en liten sväng på gallerian.. Hampus skulle kolla efter nåt nytt lego.. och gissa om han hade tur !

Han älskar en film som heter " Speed Racer" och de säljer såna prylar på lekaffärn, men de är rätt så dyra... men idag fanns det 1 ex kvar av ett jättelego, just "Speed Racer" med alla bilarna & gubbarna som hör till, lådan var säkert över en meter lång !  :) och det var halva priset.. så för 300 pix istället för 600 köpte han det !  kanon !! och nu har han lego att bygga flera dagar...  han var överlycklig må ni tro !

Och han har fortfarande julklappspengar kvar i plånkan ! :)

Anton han sparar sina penga flitigt han till ett Xbox 360... jag har sagt att han kan ju önska sig i födelsedagspresent... men han säger att han ska önska sig pengar så han kan köpa ett.. ett tips till alla släktingar.. penga till detta tvspel !  :)

Nä nu ska jag kolla på "Spårlöst" innan jag måste lägga mig... tidigt jobb imorrnbitti...
Kram på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0