3 dagar i Leksand & Borlänge !

Goafton !

Nu är vi hemma igen , efter vår underbart skojiga minisemester i Leksand & Borlänge !! Vi har verkligen haft supermysigt tillsammans med Familjen Persson/Selin !

Vi åkte vid 7 tiden i måndagsmorse, då for vi raka spåret till Borlänge först, för att tillbringa hela dagen där på Aqua Nova, ett skojigt äventyrsbad som hade både superskojiga vattenfallsforsar, vågmaskin & massa rutchkanor ! mkt skoj !!

Vid 21 tiden anlände vi till Leksand Strand, där vi skulle bo i stuga 2 nätter, första kvällen där tog vi en mysig prommis & klollade in den underbara utsikten vid sjön... helt magisk omgivning måste jag säga !! campingen i sig visste vi ju om skulle vara bra, eftersom vi båda familjerna har vart där tidigare.

Efter en mkt sen kväll-såklart !  :)  så sov vi några timmar för att sedan hänga på låset till Sommarland !!  och vi har verkligen haft 2 toppendagar där !!  barnen har sprungit runt & gjort nästan precis allt där !!  :)  även vi vuxna var ju inte sena att hänga på direkt...  :) 

Middag intog vi på en kanonbra Kinakrog inne i Leksand, gud så mätta vi var när vi rullade ut därifrån...  :)

kvällen tillbringades sedan på campingen med diverse aktiviteter, de hade en riktigt hederlig gammal arkadspelshall där, och den var väldans poppis bland grabbsen kan jag säga ! 

sista dagen på Sommarlandet röjde vi runt som bara den !  och såklart så var vi där tills det stängde även denna dagen !  :D

Sedan var det dax för hemfärd... dryga 43 mil efter några intensiva dagar, men det gick ju bra det oxå, vi tog oss hem tillslut !  :) vi kom hem vid 01-tiden...  då slocknade vi snabbt kan jag säga..

Men vi har haft suveräna dagar i Dalarna... det kommer nog bli flera resor dit... underbart vackert ställe...

Nu ska jag kasta grabbsen i säng... nu väntar helgjobb för mig...Pusspuss !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0