Sola & Bada !

Tjing !

Igår kväll umgicks vi med älskade mamma & pappa !  vi var ner på golfen & spelade lite, sedan blev det en liten prommis på Risön.. vi har ju en makalöst vacker camping ! tänk om fler hittade ner dit ..

Sedan for vi upp på Shell på Remsle & fikade !! tack rara föräldrar...  :)  barnen blev sedan kvar över natten hos dom... vi for hem & jag la mig för jag skulle upp tidigt... 08:00 fick jag ställa väckarn på...  hehe... har ju inte hänt på hela semestern..  :)  sedan jobbade jag nere i golfen mellan 9-12:30... alldels lagom tid att sluta, precis när det var badväder idag & allt !  så efter jag slutat så swishade jag upp & hämtade killarna för att sen tillbringa hela dagen på Risön tillsammans med grannarna som även var där !  jag badade massor idag, man kan ju inte steka sig i solen hela tiden bara såna här soooliga dagar ! måste ju bada oxå !  :)

Ikväll har vi vart på skogsprommis härhemma... letat flera djur till vår lilla samling vi har på altanen...  hittade dock inga.. men vi fortsätter letandet imorrn !

Har kokat mera saft idag oxå... går ju mkt vätska såna här härliga dagar !  :)

Såklart har vi kollat fotbollen... vilka superduper damer vi har i landslaget !  vínst mot USA med 2-1.. inte illa pinkat det !!  nu väntar fler rysarmatcher framöver...

Nä nu hopp i säng- imorrn jobbar vi mellan 16:30-20:30... grabbarna ska vara med mig imorrn, de vill såklart jobba de med  på golfen !!

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0