Fin vinterdag !

Hejhopp på er !

Idag har vart en skön dag ! i förmiddags, handbollsträning med Hampus, sedan när vi for in på ica för lite handling träffade vi på Madde, som bjöd hem oss på fika ! dessa små spontanbesök är ju oftast de bästa.. eller hur? vi hade en superfin eftermiddag hos Perssons , med både gofika & en underbart solig stund utomhus med massa lek av grabbarna!

sen for vi hem en stund innan det var dax att fara på middag hos päronen.. gomat fick vi ! kyckling & kebabspett med tzatziki & potatis ! mumma !!

Efter den goda middagen tog vi en kvällsprommis med Milo & grabbsen.. synd att det blir kallt snabbt nu på kvällarna.. borde få vara lika varmt & härligt som under dagen.. men snart så har vi vår !!

Idag är ju en annan stor dag oxå! Månen står jättenära jorden ! det var 19 år sedan sist den va såhär nära... så ikväll har vi fått uppleva en fantastiskt vacker & stoooor måne ! makalös fin..

Imorrn har vi 3 olika sporter på schemat..  :)  fotboll på f.m, handboll mitt på dagen & innebandy på e.m !  härligt värre !  :)

nä hörni.. nu är jag trött .. hjärnan har det jobbigt nu.. skulle behöva en urblåsning..  :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0