Härlig dag !

Goafton !

Nu känns det ovant härhemma må ni tro... Sitter här helt ensam.. Igår skjutsade vi ju Anton till S-vall & till sin farmor... han har det jättebra där ! ikväll hade han fått varit med sin faster & testat Jijitsu.. eller vad det heter..  :) kanske det var Kung Fu.. jaja, nån sorts kampsport var det iallfall !  :)

Idag hämtade jag & Hampus Milo på dagis, sedan fpr vi på JanGullik & grillade lite & åkte lite bob.. det var jättemysigt ! underbart väder oxå ! grabbarna lekte & hade skoj !

Efter ett par timmar for vi hem hit till Hjälta, och sedan pysslade vi & målade lite, sedan var det dax att steka pannkakor till middag ! vid 18 tiden skjutsade vi hem Milo & jag skjutsade Hampus till mina föräldrar, han ville ju sova borta han oxå.. som Anton..  :)  nu har han bestämt att han ska sova där i 2 nätter, så nu träffar jag inte nån av mina hjärtan på ett par dagar... men jag får väl klara mig.. huvudsaken är ju att grabbsen har det bra ! att jag saknar dom, det bryr vi oss inte om !  :) nu går jag ju på min jobbarhelg imorrn klockan 13.. innan dessa tänkte jag försöka städa lite härhemma... ikväll har jag vart duktig & städat ur grabbarnas garderober.. så nu är det fint där !

åsså har jag småplockat lite här & var..

Nä nu ska jag kolla slutet på Big Brother.. puss & kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0