Snurriga dagar ! :)

Hej på er !

shit vad denna vecka har gått fort !!! tyckte nyss det var helg, och nu är vi på en ny helg snart!

Det är mkt nu... jag är ju lagledare i grabbarnas diverse handbollslag, och nu såhär på vårkanten är det cuper hit & dit, så det är en hel massa jag ska hålla reda på.. det kan verka som ett kaos runt mig.. men jag har full koll ska ni veta !

Nu i början av April är det Sundsvallcupen vi ska på , under 2 dagar.. sedan ska vi åka till Norge mellan 29/4 -1/5 ! det ska verkligen bli hur kul som helst !!

Och Anton har bytt fotbollslag i år oxå ! nu tillhör han "Bolltrollarna" i Långsele.. han tycker det är superkul ! det är ju en massa grabbar i det laget som även är med i handbollslaget ! så han känner dom väl ! han ska få vara med på en fotbollscup oxå nu nästa helg i Kuben , ska bli kul & se!

Ja.. vad har vi annars gjort denna vecka förutom allt jobbande... träningar.. kompisar...nä, inte mkt !  :) men det är full rulle från morgon till kväll & I Like It!!!  :)

Idag ska vi på återbesök på sjukgymnastiken med Anton oxå.. han säger själv att det börjar att kännas bättre i foten.. så det är ju kanon !

I helgen är jag & T faktiskt lediga båda två ! kors i taket... så det blir nog kanske lite grillning härhemma skulle jag tro... hoppas jag iallafall !

ska nog ge mig på att putsa fönstrerna oxå.. det syns ju så himla skitigt på fönstren nu när solen skiner hela tiden... men  det är smällar man får ta med våren..  :)

ska nog hinna med några promenader oxå... har fuskat nå jävulskt med min träning nu sedan i januari... måste ta tag i det nu !!  men ryggen känns väl hyffsat iallafall... har sänkt mitt medicinintag med häften.. så det är ju bra ! eller hur ?

föhoppningsvis till sommaren är jag någorlunda återställd...

Nä nu måste jag fixa lite tvätt innan jag ska på jobbet !

kramkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0