Sportlov !

Helloo!

Vi har nu sportlov härhemma ! även jag är ledig i hela 3 dagar !

Igår va vi på Paradisbadet i Övik, hela dagen, vi kom inte hem först vid 22...  :)  men skoj hade vi haft !

efter badet for vi in på Max & slaskade i oss burgare.. mums ibland det !  :)

När vi väl var hemma så kom jag ju på att det var fettisdagen ! så då fixade vi till varsin semla till oss, klockan 22 på kvällen.. men vad gör väl det? här är vi ju hela familjen nattsuddare när det vankas lov, kidsen slocknar inte före 23.. och vaknar inte före 10.. härligt !  visst, många tycker säkert att vi "sover bort" hela dagen.. men vi hinner med såååå mkt så iallafall ! och visst får man väl bara slappa ibland oxå..  :)

idag ska jag till sjukgymnasten med Anton om ett par timmar, sedan ska vi göra upp eld ute & grilla lite till middag.. om snöyran lugnar ner sig vill säga.. efter middagen ska jag & Hampus skjutsa Anton & hans farbror Jens till deras farmor i S-vall för några dagars sportledigt där ! vi hämtar hem storkillen på lördag... jag komemr att sakna Anton...

Imorrn ska jag & Hampus hämta Milo på dagis för en dag med pulka & grillning hade jag tänkt ! sedan ska HAmpus sova hos mormor & morfar.. han ville ju oxå sova borta en dag på lovet såklart..  :)

på fredag klockan 13 tar min ledighet slut... då påbörjar jag min jobbarhelg... men det blir bra det ! tycker vi har så himla skoj på jobbet nuförtiden.. och jag är inne i en positiv period oxå ! ni vet ju alla som känner mig att jag är lite si & så med humöret... but thats me... gilla mig som jag är , eller låt bli ..  hihi..

Ja, jag har ju klippt mig oxå ! himmel & pannkaka vad nöjd jag blev ! vi gjorde lite annorlunda denna gången... sparar ut långt på sidorna bak, sedan har vi klippt & rakat sidorna.. åsså tuppkam fram ! mina barn tyckte jag var en cool mamma.. hehe.. jaja, kul att vara cool när man ska fylla 36..  :)

Nä nu ska jag packa klart storgrabbens väska... puss & kram !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0