Hemma igen !

Tjingeling !

Nu så är vi återigen i Sverige ! efter vår fantastiska handbollshelg i Norge, Steinkjer !

Vi har haft det såååå himla härligt.. om ni bara visste !

Grabbsen har spelat som gudar, skött sig exemplariskt under nästan hela resan ..  :)

Vi var ju ett stooooort gärng som åkte från SHK, så vi hade en fantastisk gemenskap sinsemellan i Norge ! superfina människor verkligen allihopa !

Antons lag spelade riktigt bra, 2 vinster, 1 oavgjord & 1 förlust. grabbarna har vart supernöjd med vår helg i Norge, Hampus ville INTE fara hem..  :)  även bussresan dit & hem på 7 timmar enkel resa, gick hur smidigt som helst.

Men man känner sig lite mör nu faktiskt... efter att ha ansvarat för många barn dygnet runt i 3 dagar.. men det mesta har vart bara skoj !

Nu idag jobbar jag kväll.. imorse skjutsade jag grabbsen på skolan, sedan for jag upp på skedom & gick med Milobubbas på dagis, så mysigt att få göra det !  sedan for jag till Marias Klipphörna & kapade lite hår... jag blev MYCKET nöjd !  vi gjorde en specialare denna gången.. kortklippt, men sparar ut som vanligt i nacken på sidorna, sedan klippte vi med maskin på ena sidan av huvudet, supersuperkort.. åsså andra sidan klippte vi superkort med saxen... åsså en massa hår kvar på huvudet såklart ! jag är ju inte helt flintis ! :) men jädrans cool vart jag ska ni veta !  :)
Nu måste jag hoppa in i duschen innan jag ska jobba kväll ! hejsvejs !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0