Långledigt !

Tjingeling på er !

Idag klockan 12:00 gick jag på helgledigt ! nästa gång jag är på jobbet, är på måndag klcokan 13:00 ! härligt !!

Men dagen har inte bjudit på någon vila inte.. nixpix! idag har vi vart duktiga må ni tro... efter hämtandet av en stycke som på skolan ( son nr 2 hängde med till Granvåg) så for vi hem med Anton, sedan stack jag & T iväg till sopstationen med 1 full-lastad släpvagn-full med rat !! rat- som i skräp.. inte " rat " som i engelskans råtta.. fast det fanns nog ett gäng med feta råttor dit vi for !  :)

Efter allt slängande kändes allt mkt lättare !  :) det är rena terapin att kasta skräp !  då for vi hem & packade ännu en kärra full ! så imorrnbitti slänger vi det sista !

Jag har även städat vårt enorma förråd.. så nu kan man gå in där !  :)

Ush, nu ids jag inte göra ett enda handtag till idag... känner mig jävulskt seg nu ...det gör ju inte saken bättre att jag har lyft,vridit,släpat.. på det vis man ABSOLUT inte ska göra med mina ryggproblem... men det är ju smällar jag får ta..  :)

Måste tipsa om en fantastiskt bra bok jag läser just nu : "Paganinikontraktet " -Kepler. huvvaligen vilken spännande bok.. kan förresten berätta att jag håller på att ta upp mitt skrivande av min bok , som jag började skriva förra året... :) har fått inspiration igen ! barnen tjatar om att de ska få läsa den när den är klar ( om några år)  :)  men det kommer de ICKE att få göra... den blir på tok för hemsk kan jag säga... vill ni veta titeln? " Människodjuret"  jag tycker det är en kanon titel  ! 

Nä nu ska jag kasta mig i soffan & läsa innnan det är dax för BigBrother... ja, jag älskar det programmet !  :D


Kommentarer
Postat av: E

Klart Människodjuret är en bra titel! Det finns nämligen redan en bok som heter så. Emile Zola skrev en sån för en herrans massa år sedan. Heter La Bete humaine på originalspråk men Människodjuret på svenska.

2011-05-07 @ 15:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0